Social Icons

.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

100 φορές μαζί !



100 φορές μαζί ! Ένα ζευγάρι από το Tennessee ανανέωσε τους όρκους του για εκατοστή φορά.
Δηλώνουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Δεν είναι σαν τα ζευγάρια που γνωρίζουμε, οι Lauren and David Blair από το Tennessee της Αμερικής. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει ανταλλάξει γαμήλιους όρκους όχι μία ούτε δύο, αλλά εκατό φορές.
Όπως είναι φυσικό, ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τα ρεκόρ Guinness. Έτσι το αντρόγυνο κέρδισε επάξια τον τίτλο του ζευγαριού με τις ''Περισσότερες ανανεώσεις γαμήλιων όρκων από το ίδιο ζευγάρι.''
Ο κύριος David και η κυρία Lauren γνωρίστηκαν το 1982 και παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά. Από τότε έχουν ανανεώσει τους όρκους τους 99 φορές, όλες σε διαφορετικές περιοχές.
Όταν τους ρώτησαν γιατί ανανεώνουν συνεχώς τα γαμήλια δεσμά, η Lauren είπε: ''Μου αρέσει να κοιτάζω μέσα στα μάτια του David. Ξέρω ότι θα με αγαπάει μέχρι την μέρα που θα πεθάνω... φυσικά, ο David θα σας πει ότι το κάνει για τα γαμήλια ταξίδια''.
''Ήμαστε και οι δύο σε μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν που δεν κράτησαν. Ξέραμε ότι ήμαστε ο ένας για τον άλλον και θέλαμε να μοιραζόμαστε διαρκώς την εμπειρία των όρκων.''
Εμείς μπορούμε να ευχηθούμε στο αγαπημένο ζευγάρι και του χρόνου!
http://www.numbersland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ